search
Prix  €
Chambres:
backpage.com > Brussel immobilier à vendre > Brussel maisons à vendre

Publiée le : jeudi 3 novembre 2016, 12:55

Contact:475310498

Description:


Catégorie : Ventes immobilières Type de bien : Appartement Nombre de chambres : 2 Surface : - Adresse : Albert Decosterlaan 12 Conso énergétique :

Gelegen op de mooiste locatie van Anderlecht kunnen wij U dit instapklaar villa-appartement aanbieden op het gelijkvloers, met een bewoonbare opp. van om en bij de 100m².
Het appartement is gelegen in een klein gebouw bestaande uit 2 appartementen, en waarbij demogelijkheid wordt geboden om dit 2de appartement eveneens aan te kopen.
Er worden maandelijks geen gemeenschappelijke kosten in rekening gebracht.
Indeling: Verzorgde inkomhal, ingerichte leefkeuken, living in L-vorm met veel lichtinval, badkamer licht op te frissen, 2 slaapkamers, terras, kelder, garage en tuin.
De ramen zijn uitgerust met hoogrendementsglas, waardoor er een gunstige EPC-waarde wordt bekomen van 358 kWh/m². Recentelijk werden zowel de elektriciteit als de verwarming aangepast aan de huidige normen.(condensatieketel met CV op aardgas).
Residentieel en zorgeloos wonen zijn hier zeker op hun plaats, gezien de ideale ligging. Binnen een straal van 600 meter treft men de Ring aan, het Ziekenhuis Bracops, de Westland shopping, scholen en vele andere faciliteiten.

• Lieu : Belgium, Brussel

• Identifiant de la publication: 3270482 brussel
brussel.backpage.com est un service informatique interactif auquel de nombreux utilisateurs peuvent accéder et ne doit pas être considéré comme un éditeur ou interlocuteur d’informations fournies par un autre fournisseur de contenu d’informations. © 2016 backpage.com